MARKETING PREVIA

Comunicació i marketing online

Tens una estratègia de màrqueting en línia definida per al teu negoci a la xarxa? Saps quines accions has emprendre perquè funcioni? Deixa que t’ajudem, ja sigui a través de línies de codi, de dibuix vectorial o amb una càmera. Desenvolupem tota la producció digital que el teu projecte necessiti: Des de la pàgina web que suposarà el nucli del teu negoci a internet fins a tots els elements i accions de màrqueting en línia que siguin necessaris per a acompanyar-la.

¿Què oferim?

Si vols desenvolupar el teu negoci, la teva imatge o, simplement, la teva presència a la xarxa, precises de professionals del màrqueting en línia que t’ajudin a mostrar el millor de tu i de la teva empresa: el teu públic objectiu ha de saber qui ets, què ofereixes i quin és el teu valor.

La teva identitat i reputació, en ser factors eminentment socials i subjectius, vindran donats tant per allò que mostris com pel que percebi el teu públic objectiu; així, amb eines de màrqueting en línia treballarem per construir la teva marca personal amb el contingut que millor et reflecteixi i farem que es parli de tu.

diseño-diana-online-marketing-campañas-publicidad-brunet-sabadell-agencia

Disseny i desenvolupament web

trofeo-online-marketing-campañas-publicidad-brunet-sabadell-agencia

Identitat, posicionament i reputació

seo-diana-online-marketing-campañas-publicidad-brunet-sabadell-agencia

SEO & SEM

redes-online-marketing-campañas-publicidad-brunet-sabadell-agencia

Xarxes socials

Vols començar el teu projecte online?